top of page

L’ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY va ser un escriptor francès.

Amb ell descobriràs que amb les històries es pot viatjar, fins i tot a l’espai. Ell ho va fer amb el protagonista del seu llibre “El Petit Príncep”.

Antoine-de-Saint-Exupéry_copy.png

segonA MISSIÓ

viatges espacials

Tu has de ser protagonista dels teus viatges. Però el teu nom de pilot pot ser el que tu decideixis. Aquest nom és el que constarà al teu carnet. 

Ara mira d’escriure’l i pensa que el tipus de lletra i els colors són també part del teu nom.

Has aconseguit una versió que t’agradi? Guarda-la per posar-la al carnet.

Ara has de buscar un planeta per que el teu "jo pilot" visqui. Ha de ser un lloc especial per tu. T’ajudarà escoltar com és l’asteroide on viu el Petit Príncep.

 

També et pot ser útil contestar a les següents preguntes per inspirar-te:

  • De quins colors és l'asteroide?

  • Hi viuràs sol/a?

  • Tindrà arbres, cases, muntanyes, carrers...?

  • Què o qui no pot faltar-hi? 

 

Un cop ho tinguis clar, ha arribat l'hora de crear-lo! Ho pots fer dibuixant, amb un collage de fotos de l'àlbum familiar o de revistes, escrivint una cançó...

Comparteix amb nosaltres la teva creació, fes servir el hashtag #viatgesacasa i així podrem veure com de bonics són els vostres asteroides!

Hem parlat de planetes, però l’espai també és ple d'estrelles...

Segur que també n’hi ha una per tu. Almenys el Petit Príncep així ho pensava quan va dir: “Em pregunto si les estrelles s’il·luminen perquè algun dia cadascú pugui trobar la seva”. Aquesta nit prova de sortir a la finestra i buscar-la.

 

Missió 2 acabada! Per seguir mira el mapa. Toca aconseguir un nou segell de responsabilitat. Ja saps que vol dir, oi? Doncs posa rumb a l'activitat número 2!

Quan acabis torna de seguida, que l'última missió del dia ens està esperant!

bottom of page