top of page

Com serà el viatge d'avui?

On anireu?

Avui farem una caminada que començarà a la platja i arribarem fins a la muntanya. Gaudirem de natura i d’activitats a l’aire lliure.

Com us podeu preparar?

Com podràs comprovar hem proposat iniciar aquest dia fent un bon esmorzar i posar-nos roba còmoda per realitzar tot el que ens espera.

Què caldrà fer?

Com el viatge és una excursió de platja a muntanya, tota la proposta va lligada a caminar i fer unes parades per poder realitzar missions especials. Seguint el mapa del viatge serà important que es planifiquin quina és la feina que volen fer, intercalant amb missions.

 

Realitzant dues tasques de les que han proposat a l’escola i quatre missions especials

 

Les missions necessiten una pantalla o bé d’un mòbil, Tablet o ordinador per poder visualizar les activitats a realitzar.

 

Tot començarà sentint un àudio amb imatge que ens transportarà a la platja per poder concentrar-nos per la primera missió. 

  

A una missió hauran de realitzar exercicis de ioga. També hauran de fer una missió on hauran d’anar atrapant emojis a través del mòbil. En una altra hauran de posar-se mans a la cuina i realitzar un àpat saludable. 

 

I per últim els tocarà fer una Tabata que és un condicionament físic de tot el cos tan sols amb uns 3 o 4 min d’esforç. Podeu participar tota la família en totes aquelles missions que desitgeu.

 

Bona sortida!

bottom of page