top of page

qui som?

Som un grup interdisciplinari de professionals del món educatiu que formem part del Màster en joc, gamificació i tecnologia aplicats a l’educació d’ENTI UB

Hem volgut crear aquesta experiència perquè els infants puguin organitzar-se el dia, agafar hàbits, fer de les tasques escolars una cosa més agradable, passar-ho bé i aprendre coses noves.

Amb aquesta eina pretenem oferir a les famílies l’oportunitat de poder viure una experiència gamificada, de jugar, d'imaginar i crear un món en cada viatge.

IMG-20190713-WA0001.jpg

Maria Navarro

  • Grey LinkedIn Icon

Llicenciada en Belles Arts. Professora d’educació visual i plàstica a l’Escola Mare de Déu del Roser. Entusiasta dels jocs de rol.

 

Considero que és de gran importància la creació d’un vincle emocional amb els alumnes per tal de poder dur a terme una experiència educativa completa. Els jocs són per a mi una de les formes més potents d’emocionar i per això són el motor de la meva pràctica docent. 

0.JPG

Esther Farrero

  • Grey LinkedIn Icon

Sóc llicenciada d’educació física. Em dedico a crear activitats per aportar valor als adolescents mitjançant l’activitat física i la salut a l’institut Fort Pius de Barcelona.

 

Crec fortament en com les persones milloren la seva vida a través de l’esport i dels jocs. Combino l’ensenyament amb altres activitats de fitness i salut. M’apassiona ensenyar. Al llarg de la meva vida professional he desenvolupat altres feines com la de monitora del temps de lleure, de fitness i personal trainer.

WhatsApp Image 2020-04-26 at 22.27.17.jp

Rosa Ferré

  • Grey LinkedIn Icon

Pedagoga de professió i de convicció.

Al llarg dels anys, he anat acumulant diversitat d’experiències lligades al món educatiu, des dels inicis com a monitora d’esplai  fins a  la direcció de la casa d’oficis actual, passant per la coordinació de llars d’infants i de projectes de segones oportunitats. 

Mare d’un adolescent que m’ha motivat a lluitar per una escola que no exclogui a ningú i en la que aprendre sigui descobrir que tot és possible per a tots i totes, ara per ara,  en procés de formació per poder ajudar a aconseguir-ho, reinventat-me personal i professionalment.

descarga.png

Alex Mata

  • Grey LinkedIn Icon

Psicòleg expert en anàlisi i conducció de grups. Actualment sóc coordinador de formació online a la Fundació Pere Tarrés.

 

Al llarg de la meva trajectòria professional, he col·laborat en diferents entitats des de la docència, la coordinació o la planificació d'accions formatives dirigides tant a joves com adults.

En aquest camí, he descobert el potencial de la cultura per transformar l'adversitat en oportunitat d'aprenentatge en els processos de canvi. Centrant-ho en el joc, aquest ofereix l'oportunitat de viure el conflicte com un repte adaptat a les nostres motivacions.

IMG_20200426_225251.jpg

Marta Pérez

  • Grey LinkedIn Icon

Sóc mestra i professora d’educació física. Crec en una pedagogia feminista i em formo constantment en aquest àmbit. L’educació m’apassiona, em permet vibrar i créixer amb l’alumnat. Actualment sóc mestra de primària i especialista d'EF a cicle superior a l’escola Scala Dei de Barcelona.

 

El món del lleure i l’esport formen part de la meva experiència professional i personal. Cofundadora d’un club esportiu de voleibol, Paip, on aprenc del funcionament assembleari i inclusiu, faig comunitat i em diverteixo.

 

La transformació de l’escola serà feminista i jugada, o no serà!

Oriol.jpg

Oriol Ripoll

  • Grey LinkedIn Icon

Sóc especialista en jocs. Això vol dir que m’he dedicat en saber sobre jocs, crear-los i explicar com es poden crear i aplicar-los.

Actualment sóc a l’equip creatiu de Jocs al segon, un petit estudi des d’on creem jocs i gamificacions per a projectes culturals, educatius i de comunicació. També sóc professor de Game Design a Enti, el grau de videojocs de la UB, a EUSES, el grau de CAFE de la UdG i codirigeixo el Màster en joc, gamificació i tecnologia aplicats a l’educació a Enti-UB. 

bottom of page