top of page

Com serà el viatge d'avui?

On anireu?

Avui viatjarem a un videojoc. Es diu Monument Valley i és un dels jocs més ben valorats en els darrers anys tant pel seu vessant artístic com pels seus puzles. 
 

Com us podeu preparar?

Com hauràs vist, hem proposat començar amb una pista que ens agrada molt. És un curtmetratge que orientarà tota la resta. El podeu veure mentre esmorzeu, i així fer boca pel viatge.

Què caldrà fer?

Com el viatge és a un videojoc, tota la proposta s’articula a través d’un llibre interactiu (d’aquells de l’estil “tria la teva aventura” on en alguns casos podran decidir quin camí volen prendre. 

 

Podeu llegir el primer fragment de la història junts o, si té prou competència lingüística, pot llegir-la en solitari i després la comenteu. La lectura no és llarga, però pot fer-se feixuga si no té prou habilitat lectora. 

 

El primer fragment, fins que arriba al monument, proposa que es planifiquin quina és la feina que volen fer i, després, barrejarem activitats. És el moment de donar el mapa del viatge d’avui. Podeu descarregar-lo a continuació.

Mapa videojocs.jpg

Com cada dia hauran de fer tres feines de les que han proposat a l’escola i tindran tres missions i una missió final.

  

  • A una missió hauran de dibuixar (en paper o en digital) amb Pixel Art, aquell estil artístic propi dels videojocs antics. 

  • També hauran de fer una missió on hauran d’inventar-se una història (escrivint-la, dibuixant-la o dient-la en veu alta). 

  • I per últim hauran de fer un joc amb paper i llapis. 

 

I quan ho tinguin tot, els tocarà moure el cos amb uns videos de Youtube. Aquí podeu participar tota la família!

 

Bona partida!

bottom of page